Wie zijn wij?

Voordat je een product gaat kopen of gebruik gaat maken van een dienst, is het wel zo handig om daar bruikbare en nuttige informatie over te hebben. Deze informatie bestaat uit reviews en gebruikerservaringen van mensen die het product al in bezit hebben en dus alle voor- en nadelen kennen van dat product.

Met de opkomst van online shoppen wordt dit steeds belangrijker aangezien je het product niet eerst even in de handen kunt houden. Natuurlijk kan je het product binnen een gestelde termijn retourneren wanneer het niet naar je zin is. Echter kost dat ook weer tijd en moeite. Om die problemen te voorkomen willen wij de lezer informeren over onze gebruikerservaring met diverse producten. Hierdoor krijgt u als potentiĆ«le koper een goed beeld van het product en helpt het u bij het nemen van een eventuele aankoopbeslissing.

Wij hebben jarenlange ervaring met het schrijven van goede, uitgebreide en informatieve reviews en hebben nu meer dan 300 reviews online staan. Deze reviews betreffen uiteenlopende producten als apps voor iPhone en Android smartphone, baby producten, beauty producten, boeken, elektronica, eten en drinken, films, games, muziek, photoshop tutorials, reizen, software, speelgoed, verzorgingsproducten voor mannen en webshops.